Rolling Pins

Kabeh Kategori Produk
  • Rolling Pins

    Rolling Pins

    Bahan: marmer utawa granit alami: dawane 39cm Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat Marmer utawa granit pin tayar • Sampurna digunakake kanggo papan pastri • gampang dibersih. • wujud lan ukuran disesuaikan. • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.