• Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba kanthi gandhengane supaya kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake pangan internal kanggo panganan lembab sing enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba kanthi gandhengane supaya kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake pangan internal kanggo panganan lembab sing enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba kanthi gandhengane supaya kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake pangan internal kanggo panganan lembab sing enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba kanthi gandhengane supaya kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake pangan internal kanggo panganan lembab sing enak.
  • Marble Mortar and Pestle

    Marmer Mortar lan Pestle

    • Digawe saka marmer kanggo gaya lan daya tahan
    • Becik kanggo nggilingake pestis, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • Marmer nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung diisi kanggo kinerja penggiling
  • Granite Mortar and Pestle

    Mortar Mortar lan Pestle

    • Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
    • cocog kanggo peste, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung diisi kanggo kinerja penggiling
  • Granite Mortar and Pestle

    Mortar Mortar lan Pestle

    • Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
    • cocog kanggo peste, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan.
    Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung diisi kanggo kinerja penggiling
  • Granite Mortar and Pestle

    Mortar Mortar lan Pestle

    • Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
    • cocog kanggo peste, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung diisi kanggo kinerja penggiling
  • Marble or granite chopping board

    Papan hebut marmer utawa granit

    Sampurna kanggo nglereni utawa ngladeni kabeh jinis panganan.
    • gampang di resiki.
    • wujud lan ukuran disesuaikan.
    • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.
  • Marble or granite chopping board

    Papan hebut marmer utawa granit

    Sampurna kanggo nglereni utawa ngladeni kabeh jinis panganan.
    • gampang di resiki.
    • wujud lan ukuran disesuaikan.
    • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.
  • Granite Mortar and Pestle

    Mortar Mortar lan Pestle

    • Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
    • cocog kanggo peste, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung diisi kanggo kinerja penggiling
  • Granite Mortar and Pestle

    Mortar Mortar lan Pestle

    • Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
    • cocog kanggo peste, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung diisi kanggo kinerja penggiling