Produk Watu liyane

Kabeh Kategori Produk
  • Granite Mortar and Pestle

    Mortar Mortar lan Pestle

    Detail produk: HF 603 Material: granit alami Ukuran: DIA: 21CM Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat Gawe mangan enak sing enak karo set Swiss fond Gruyere. Digawe nganggo lempung Swiss sing asli, pot keramik fireproof iki minangka cara kanggo nggawa potongan ing Swiss. Melu tradhisi sing ora nate dadi tuwa! Pot keramik iki aman dienggo ing piranti masak, ing oven, ing gelombang mikro lan pembakar bahan bakar tradisional. Set iki kalebu fondue ...
  • Heavy-duty cast iron grill press

    Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

    Detail produk: Bahan JT: Ukuran wesi Ukuran: 18 * 0.9 Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat 1.Gunakake kanggo nggunakake skillet, ing kompor, utawa panggangan ruangan 2.Handy kanggo ngilangi curl saka daging babi utawa ham, menet tanpa disenengi lemak ing burger utawa sosis, lan nahan panas ing panggang roti panggang 3.Rampung rampung 4.Handle nduwe desain rempah gral masak 5.Sesep lan siap digunakake
  • Heavy-duty cast iron grill press

    Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

    Detail produk: Bahan Pencet Daging Rectangular JT: Ukuran wesi Ukuran: 21 * 11 * 1.2 Packing: kothak hadiah utawa kotak coklat 1.Gunakake kanggo nggunakake skillet, kompor, utawa panggangan ruangan 2.Handy kanggo ngilangi curl saka daging babi utawa Ham, mencet lemak tanpa dipengini ing burger utawa sosis, lan nahan panas ing roti lapis panggang 3.Rampung rampung 4.Handle nampilake desain genggaman tukang masak 5.Sesep lan siap digunakake