—Shijiazhuang Kingway Imp. & Exp. Co, ltd, nandur modal luwih akeh kanggo riset produk anyar

Produk anyar bakal katon anyar kanthi fungsi sing luwih akeh. Sesi casserole wesi sing anyar iki bakal dadi warna sing warni lan ukuran kanggo pilihan para pelanggan.

Bahan kasebut yaiku wesi sing bisa nahan panas lan nyebar kanthi panas kanggo juru masak sing sampurna. Produk iki bakal njamin rasa sing murni lan ndadekake pot iki dadi pilihan sing apik kanggo marakake, masak, lan nyimpen panganan.

Wesi tuang profesional profesional ngencengi panas lan nyebar kanthi rata kanggo masak sing sampurna. Aman kanggo masak, panggang, goreng, tumis, panci, braise, prep lan panggang ing gas, induksi, keramik lan kompor kompor / kompor listrik. Sampurna kanggo masak alon ing Oven (nggunakake aman nganti 450 ° F)

Werna pasir cahya Enamel kanthi gampang kanggo ngawasi panganan nalika masak, minimalake kelet lan kobong.

Tugas awet, berkualitas tinggi - pawon sing sampurna kanggo tukang masak omah

Pembungkusan bisa dadi kothak warna utawa kothak coklat utawa liyane miturut panjalukmu

Nduwe pelek enamel matte ireng. Tombol baja lan stainless steel nangani kanggo kontrol gedhe. Ukuran kaserol iki sing dituduhake saiki diameter 22cm. Sampeyan uga bisa milih ukuran liyane yen sampeyan seneng. Ukuran sing ana yaiku 22cm, 24cm, 26cm lan 28cm. Kanggo warna kasebut, kita duwe limang warna ireng, jambon, oranye, abang lan ijo lan sampeyan uga bisa ngatur warna sing dikarepake.

Pabrik kita wis ana ing garis masak piranti wesi sing meh 15 taun iki. Dadi, kualitas produk ora tau ana masalah. Pasar utama yaiku Eropa lan Amerika.

Yen sampeyan kepengin weruh produk, pls aja ragu-ragu kanggo hubungi kita kanthi email catherine@kingwaycookware.com utawa nelpon langsung kanthi nomer telpon: 0086-311-87715720. Kita mesthi nunggu sampeyan.


Wektu kirim: Jul-18-2020