Tray Marmer

Kabeh Kategori Produk
  • Marble Tray

    Tray Marmer

    Bahan: marmer utawa granit alami: 20x15x3cm Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat tray utawa granit • Sampurna kanggo papan pastri • gampang dibersih. • wujud lan ukuran disesuaikan. • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.