Tray Marmer

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Bahan: marmer alam utawa granit

Ukuran: 20x15x3cm

Kemasan: kothak hadiah utawa kothak coklat

Tray marmer utawa granit

• Sampurna kanggo digunakake kanggo papan jajanan

• gampang di resiki.

• wujud lan ukuran disesuaikan.

• kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita