Marmer Mortar lan Pestle

Kabeh Kategori Produk
  • Marble Mortar and Pestle

    Marmer Mortar lan Pestle

    • Digawe saka marmer kanggo gaya lan daya tahan
    • Cocog kanggo peste parah, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
    • Marmer nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
    • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran
  • Marble Mortar and Pestle

    Marmer Mortar lan Pestle

    Detail produk: WB 187 Bahan: marmer alami Ukuran: Dia.13cm, Dhuwur Kemasan 9cm: kothak hadiah utawa kothak coklat Digawe saka marmer kanggo gaya lan ketahanan Cocog kanggo peste parutan, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane Marmer nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran
  • Marble Mortar and Pestle

    Marmer Mortar lan Pestle

    Detail produk: WB 187 Bahan: marmer alami Ukuran: Dia.13cm, Dhuwur Kemasan 9cm: kothak hadiah utawa kothak coklat Digawe saka marmer kanggo gaya lan ketahanan Cocog kanggo peste parutan, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane Marmer nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran
  • Marble Mortar And Pestle

    Marmer Mortar lan Pestle

    Bahan: Ukuran marmer alami: dia.13cm, dhuwur 8cm Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat Marble Mortar lan Pestle • Cocog kanggo ngrusak rempah-rempah lan nggawe campuran campuran rempah-rempah. • Cocog kanggo campuran lan nglayani guacamole - utawa kanggo nggawe pesto lan saus rustic liyane. • Garis kanthi godhong salad nganti digunakake minangka mangkuk. • Tekstur saka mortir sing angel mbantu ngrusuh lan nyuda bahan. • Serangga abot nandhang gaweyan kanggo sampeyan, njamin grinding, campuran lan nyampur.