Marmer Mortar lan Pestle

Keterangan Singkat:

• Digawe saka marmer kanggo gaya lan daya tahan
• Cocog kanggo peste parah, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
• Marmer nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
• Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran


Detail Produk

Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita