Marmer Mortar lan Pestle

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk: WB 187
Bahan: marmer alami
Ukuran: Dia.13cm, Dhuwur 9cm
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

  1. Digawe saka marmer kanggo gaya lan daya tahan
  2. Cocog kanggo peste parutan, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
  3. Marmer nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
  4. Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita