Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail produk: JTR 42, JT 5500, JT5526
Bahan: preseasoned wesi
Ukuran: 10 * 4.8, 12,8 * 6.1, 14 * 6.9
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

1.Waca kabeh sifat apik kanggo masak wesi sing tanpa distribusi kanthi panas lan cepet
2.Diprodhuksi ing wesi cast cahya, preseasoned lan siap digunakake!
3.Suci-cuci sing disaranake mung
4.About 1/3 luwih entheng tinimbang wesi tuang biasa
5.Oven & broiler aman nganti 500 derajat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita