Mortar lan Plest Granit

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Bahan: granit alami

Ukuran: dia.12cm, dhuwur 6,5cm

Kemasan: kothak hadiah utawa kothak coklat

Irung Granit Ireng lan Siklus

• Cocog kanggo rempah-rempah sakabehane lan campuran campuran rempah-rempah.

• Cocog kanggo campuran lan nglayani guacamole - utawa kanggo nggawe pesto lan saus rustic liyane.

• Garis kanthi godhong salad nganti digunakake minangka mangkuk.

• Tekstur saka mortir sing angel mbantu ngrusuh lan nyuda bahan.

• Serangga abot nandhang gaweyan kanggo sampeyan, njamin grinding, campuran lan nyampur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita