Mortar Mortar lan Pestle

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Product: HF 603
Bahan: granit alami
Ukuran: DIA: 21CM
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

Gawe mangan fondue sing enak karo set Swiss fond Gruyere sangang potongan fondue.
Digawe nganggo lempung Swiss sing asli, pot keramik fireproof iki minangka cara kanggo nggawa potongan ing Swiss.
Melu tradhisi sing ora nate dadi tuwa!
Pot keramik iki aman dienggo ing piranti masak, ing oven, ing gelombang mikro lan pembakar bahan bakar tradisional.
Set iki kalebu pot fondue, enem garpu, lan burner.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita