Mortar Mortar lan Pestle

Keterangan Singkat:

• Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
• cocog kanggo peste, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
• granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
• Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran


Detail Produk

Tag Product

  • Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan

  • Cocog kanggo peste parutan, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane

  • Granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat

  • Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita