Mortar Mortar lan Pestle

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk: WB 223
Bahan: granit alami
Ukuran: W: 13CM, H: 9CM
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

Katrangan produk:
Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
Cocog kanggo peste parutan, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
Granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita