Mortar Mortar lan Pestle

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk: WB 226
Bahan: granit alami
Ukuran: Dia.14.5cm, Dhuwur 10cm
Dia.17cm, Dhuwur 12cm
Dia.20cm, Dhuwur 14cm
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

Katrangan produk:
Digawe saka granit kanggo gaya lan daya tahan
Cocog kanggo peste parutan, kayu legi, cengkeh, kacang lan liya-liyane
Granit gelap nggabungake gambar rustic-chic kanthi kinerja sing kuat
Lumahing njero dirancang kanggo efisiensi maksimal ing campuran garing lan udan. Klep sing polesan kanthi pungkasan sing durung rampung kanggo pagelaran


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita