235
Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Konstitusi; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pambayaran simpenan. Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan, lan (2) kita entuk persetujuan terakhir kanggo produk sampeyan. Yen jaman timbal kita ora bakal entek karo wektu sing wis dirampungake, bukak prenta sampeyan kanthi adol. Ing kabeh keadaan, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing paling kasus, kita bisa nglakoni.

Apa njamin produk kasebut?

We njamin bahan lan kerjane. Komitmen kita kanggo kepuasan karo produk kita. Ing babar pisan utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake paket ekspor kanthi kualitas tinggi. Kita uga nggunakake packing beboyo khusus kanggo barang sing mbebayani lan sandal panyimpenan dingin sing sah kanggo barang sensitif suhu. Keperluan kemasan spesialis lan kemasan ora standar bisa uga bakal ngisi biaya tambahan.