Shijiazhuang Kingway Imp. & Exp.Co., Ltd.

Alamat

505 Kamar, Bangunan Zhongyuan, No.368 Jalan Lor Youyi, Shijiazhuang, Hebei Pro, China

Telpon

Penjualan: 0086-13663210312

Dhukungan: 0086-311-87715720

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita