Papan nglereni

Kabeh Kategori Produk
  • Marble or granite chopping board

    Papan hebut marmer utawa granit

    Sampurna kanggo nglereni utawa ngladeni kabeh jinis panganan.
    • gampang di resiki.
    • wujud lan ukuran disesuaikan.
    • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.
  • Marble or granite chopping board

    Papan hebut marmer utawa granit

    Sampurna kanggo nglereni utawa ngladeni kabeh jinis panganan.
    • gampang di resiki.
    • wujud lan ukuran disesuaikan.
    • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.
  • Chopping Board

    Papan nglereni

    Bahan: marmer utawa granit alami: 43x30x1.5cm Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat Marble utawa granit chopping board • Cocog kanggo nglereni utawa ngladeni kabeh jinis panganan. • gampang di resiki. • wujud lan ukuran disesuaikan. • kontak panganan sing aman lan kita duwe laporan LFGB lan FDA.