Cast Iron Preseasoned Skillet

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: JT 172 Bahan: Ukuran Wesi Pringatan Wesi: 23,3 * 1,8 Packing: kothak hadiah utawa kotak coklat Sederhana masak Pre-seasoned penylametan panas, supaya tahan luwih panas tahan panas kanggo nggunakake stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Gelar Gelar Ngalahake genggeman sing seimbang lan aman Integrasi spouting kanggo lenga gampang lan minyak
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: HF 074 , HF 075 Material: Ukuran Wesi Pringatan Ukuran: DIA: 13 , DIA: 15.5 Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat Pasang Wis larang bahan masak Pemanasan penylametan panas, supaya tahan luwih dawa tahan tahan panas kanggo dienggo stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Degree Wide ngalahake kanggo genggeman sing seimbang lan aman Integrasi nyiram spout kanggo gampang lenga lan minyak lan pelumas
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: JT8 孔 Bahan: Ukuran Wesi Pringatan Ukuran: 18.5 * 3.8 Pembungkusan: kothak hadiah utawa kothak coklat Ndhudhuk Masang Wis akeh prasasat penylametan panas, supaya tahan panas maneh tahan panas kanggo nggunakake stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Gelar Gelar Ngalahake genggeman sing seimbang lan aman Integrasi spouting kanggo lenga gampang lan minyak
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: JT70B, JT 71B, Bahan JT 72B: Cast Iron Preseasoned Ukuran: 16 * 3.3, 19.5 * 3.9, 26 * 5.4 Pembungkusan: kothak hadiah utawa kothak coklat Ndhuwur lumahing masak Wisanggeni bahan bakar sing apik, supaya panas luwih dawa Dhuwur - tahan kanggo digunakake ing stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman kanggo 500 Degree Wide ngalahake kanggo genggeman sing seimbang lan aman Integrasi nyiram spout kanggo gampang lenga lan minyak lan pelumas
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: Bahan JT: Ukuran Wesi Cast Cast: 26,7 * 7.9 Pembungkusan: kothak hadiah utawa kotak coklat Sederhana masak Pre-seasoned penylametan panas, supaya panas maneh - tahan tahan panas kanggo nggunakake stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Gelar Gelar Ngalahake genggeman sing seimbang lan aman Integrasi spouting kanggo lenga gampang lan minyak
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    jeneng produk cast iron skillet nyetel diameter 20cm, 25cm, 30cm dhuwur, 5cm, kemasan preseasoned kemasan kothak coklat utawa kothak kothak warna sing khusus Pesan penylametan panas Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagean saka sayuran, sisih, lan panganan cuci mulyo Nyedhiyakake ora pati padha penylametan panas lan malah dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngeterake wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet nggunakake ...