Cast Iron Preseasoned Skillet

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Product: HF 074 , HF 075
Materi: Cast Iron Preseasoned
Ukuran: DIA: 13 , DIA: 15.5
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

Lumahing masak sing wis akeh mangsa
Penylametan panas sing paling apik, supaya tahan panas luwih dawa
Kalor tahan panas kanggo nggunakake stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Degree
Ngalahake amba kanggo genggeman sing seimbang lan aman
Tuang spout terpadu kanggo gampang ngirid minyak lan minyak


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita