Wesi Greddle Predonsi Cast

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

jeneng produk matak wesi larang regane
dhiameter 43x23cm
dhuwur 1,5cm
kanggo nutupi prapteng
ngemas kothak coklat utawa kothak warna
logo kustomisasi
fitur Penylametan panas sing paling apik
dadi panas Cocog kanggo kabeh kompor

Cocog kanggo masak lan ngladeni bagean sayuran, sisih, lan panganan cuci mulut

Nyedhiyakake penylametan panas sing ora pati jelas lan malah dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatasi ngidini transportasi gampang

Wesi cast pre-season sing disetujoni ngidini panggunaan langsung

Bisa digunakake ing masakan induksi, listrik, lan gas, uga ing oven utawa panggangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita