Pan Besi Wesi Panci Wesi

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Product: JT 87A
Bahan: preseasoned wesi
Ukuran: 23 * 3.3

Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat
Katrangan produk:
Lumahing lancar permukaan lan kualitas seragam kanggo kabeh produk amarga awak casting digawe kanthi garis cetakan otomatis DISA.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita