Pan Besi Wesi Panci Wesi

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Product: JT 6250, JT7251
Materi: Wesi wesi
Ukuran: 16 * 3.8, 18 * 4.3
Paket: kothak hadiah utawa kothak coklat

Katrangan produk:
Lumahing lancar permukaan lan kualitas seragam kanggo kabeh produk amarga awak casting digawe kanthi garis cetakan otomatis DISA.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita