Cast Iron Preseasoned Cookware

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: JT8 孔 Bahan: Ukuran Wesi Pringatan Ukuran: 18.5 * 3.8 Pembungkusan: kothak hadiah utawa kothak coklat Ndhudhuk Masang Wis akeh prasasat penylametan panas, supaya tahan panas maneh tahan panas kanggo nggunakake stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Gelar Gelar Ngalahake genggeman sing seimbang lan aman Integrasi spouting kanggo lenga gampang lan minyak
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: JT70B, JT 71B, Bahan JT 72B: Cast Iron Preseasoned Ukuran: 16 * 3.3, 19.5 * 3.9, 26 * 5.4 Pembungkusan: kothak hadiah utawa kothak coklat Ndhuwur lumahing masak Wisanggeni bahan bakar sing apik, supaya panas luwih dawa Dhuwur - tahan kanggo digunakake ing stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman kanggo 500 Degree Wide ngalahake kanggo genggeman sing seimbang lan aman Integrasi nyiram spout kanggo gampang lenga lan minyak lan pelumas
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    Detail produk: Bahan JT: Ukuran Wesi Cast Cast: 26,7 * 7.9 Pembungkusan: kothak hadiah utawa kotak coklat Sederhana masak Pre-seasoned penylametan panas, supaya panas maneh - tahan tahan panas kanggo nggunakake stovetop, oven, bbq, utawa campfire, aman nganti 500 Gelar Gelar Ngalahake genggeman sing seimbang lan aman Integrasi spouting kanggo lenga gampang lan minyak
  • Cast Iron Griddle

    Griddle Iron Iron

    Detail produk: HF 4626-1, HF 4626-2 Bahan: Ukuran wesi Ukuran: 45 * 25CM, 46 * Pembungkusan 26CM: kothak hadiah utawa kothak coklat 1. Sisih lancar apik kanggo nggawe roti lapis keju panggang uga endhog lan pancake 2. Sisih ribbed cocog kanggo panganan sing digoreng kayata steak, iwak, pitik lan hamburger.
  • Cast Iron Griddle

    Griddle Iron Iron

    Detail produk: HF 202 HF 203 HE 203L Material: Ukuran wesi Ukuran: 37.5 * 23CM 43 * 23.5CM 70.5 * Pembungkusan 35CM: kothak hadiah utawa kotak coklat 1. Sisih lancar apik banget kanggo nggawe roti lapis keju panggang uga endhog lan pancake 2. Sisih ribbed cocog kanggo panganan sing digoreng kayata steak, iwak, pitik lan hamburger.
  • Heavy-duty cast iron grill press

    Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

    Detail produk: JT 545A JT 508A Material: Ukuran preseasoned wesi Ukuran: 1: 25.5 * 13.6, 31.5 * 14.9 Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat 1.Jaluk kabeh sifat apik kanggo masak wesi masak tanpa bobot kanthi cepet lan malah panas distribusi 2.Diprodhuksi ing wesi cast cahya, preseasoned lan siap digunakake! 3.Pencuci tangan disaranake mung 4.About 1/3 luwih entheng tinimbang wesi tuang biasa 5.Oven & broiler aman 500 derajat
  • Heavy-duty cast iron grill press

    Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

    Detail produk: JTR 42, JT 5500, JT5526 Materi: Ukuran presias sing dibuwang Wesi: 10 * 4.8, 12,8 * 6.1, 14 * 6.9 Pembungkus: kothak hadiah utawa kothak coklat 1.Waca kabeh sifat apik kanggo masak wesi masak tanpa bobot - distribusi panas kanthi cepet lan digawe 2.Dipasang ing wesi cast entheng, dibukak lan siap digunakake! 3.Pencuci tangan disaranake mung 4.About 1/3 luwih entheng tinimbang wesi tuang biasa 5.Oven & broiler aman 500 derajat
  • Cast Iron Dutch Oven

    Cast Iron Oven

    Detail Produk: HF 501NG, HF502NG, Bahan HF503NG: Ukuran Wesi Proses Besi Wesi: DIA: DIA: 13CM H: 9 CM 1QT DIA: 20.5CM H: 7CM 1.5QT DIA: 20.5CM H: 9.5CM 2QT Packing: Carton 1.Self Tutup domed tutup njaga kelembapan 2.Loop nangani bantuan kanggo nggawa 3.Pre-seasoned karo formula minyak sayur-sayuran lan siyap dienggo kanthi langsung 4. Konstruksi wesi besi sing dipasang kanthi alon-alon lan merata 5.Tanpa oven nganggo tutup wesi sing becik kanggo alon -Pangan panganan
  • Cast Iron Preseasoned Skillet

    Cast Iron Preseasoned Skillet

    jeneng produk cast iron skillet nyetel diameter 20cm, 25cm, 30cm dhuwur, 5cm, kemasan preseasoned kemasan kothak coklat utawa kothak kothak warna sing khusus Pesan penylametan panas Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagean saka sayuran, sisih, lan panganan cuci mulyo Nyedhiyakake ora pati padha penylametan panas lan malah dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngeterake wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet nggunakake ...
  • Cast Iron Preseasoned Griddle

    Wesi Greddle Predonsi Cast

    jeneng produk cast wesi diameteripun rebatel ukuran diameter 43x23cm kanthi ukuran 1.5cm preseasoned kemasan kothak coklat utawa kothak kothak warna khusus fitur pemanasan panas sing apik Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagian saka sayuran, sisih, lan panganan cuci mulia Nyedhiyakake kekuwatan panas sing ora patiya dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngeterake wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet nggunakake ...
  • Cast Iron Preseasoned Fry Pan

    Pan Besi Wesi Panci Wesi

    jeneng produk cast iron square skillet set diameter 26x26cm dhuwur 5cm, lapisan preseasoned packing box box utawa color box logo fitur kustomisasi Pungkasan penylametan panas Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagian saka sayuran, sisih, lan panganan cuci mulyo Nyedhiyakake penylametan panas sing ora padha. sanajan dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngeterake wesi pemeran sing wis disetujoni FDA kanthi cepet ngidini panggunaan cepet ...
  • Cast Iron Preseasoned Casserole

    Cast Iron Preseasoned Casserole

    jeneng produk cast iron casserole wesi kanthi diameter tutup 10cm, 26cm dhuwur, 5cm, 11.5cm lapisan preseasoned kemasan kothak coklat utawa logo kothak fitur khusus Pemanasan penylametan panas Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagean sayuran, sisih, lan panganan cuci mulut. Nyedhiyakake penylametan panas sing ora pati jelas lan malah dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngangkut wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet ...