Cast Iron Preseasoned Casserole

Kabeh Kategori Produk
  • Heavy-duty cast iron grill press

    Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

    Detail produk: JT 545A JT 508A Material: Ukuran preseasoned wesi Ukuran: 1: 25.5 * 13.6, 31.5 * 14.9 Packing: kothak hadiah utawa kothak coklat 1.Jaluk kabeh sifat apik kanggo masak wesi masak tanpa bobot kanthi cepet lan malah panas distribusi 2.Diprodhuksi ing wesi cast cahya, preseasoned lan siap digunakake! 3.Pencuci tangan disaranake mung 4.About 1/3 luwih entheng tinimbang wesi tuang biasa 5.Oven & broiler aman 500 derajat
  • Heavy-duty cast iron grill press

    Penanggangan pers wesi tugas kanthi berat

    Detail produk: JTR 42, JT 5500, JT5526 Materi: Ukuran presias sing dibuwang Wesi: 10 * 4.8, 12,8 * 6.1, 14 * 6.9 Pembungkus: kothak hadiah utawa kothak coklat 1.Waca kabeh sifat apik kanggo masak wesi masak tanpa bobot - distribusi panas kanthi cepet lan digawe 2.Dipasang ing wesi cast entheng, dibukak lan siap digunakake! 3.Pencuci tangan disaranake mung 4.About 1/3 luwih entheng tinimbang wesi tuang biasa 5.Oven & broiler aman 500 derajat
  • Cast Iron Preseasoned Casserole

    Cast Iron Preseasoned Casserole

    jeneng produk cast iron casserole wesi kanthi diameter tutup 10cm, 26cm dhuwur, 5cm, 11.5cm lapisan preseasoned kemasan kothak coklat utawa logo kothak fitur khusus Pemanasan penylametan panas Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagean sayuran, sisih, lan panganan cuci mulut. Nyedhiyakake penylametan panas sing ora pati jelas lan malah dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngangkut wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet ...