Griddle Iron Iron

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Griddle

    Griddle Iron Iron

    Detail produk: HF 4626-1, HF 4626-2 Bahan: Ukuran wesi Ukuran: 45 * 25CM, 46 * Pembungkusan 26CM: kothak hadiah utawa kothak coklat 1. Sisih lancar apik kanggo nggawe roti lapis keju panggang uga endhog lan pancake 2. Sisih ribbed cocog kanggo panganan sing digoreng kayata steak, iwak, pitik lan hamburger.
  • Cast Iron Griddle

    Griddle Iron Iron

    Detail produk: HF 202 HF 203 HE 203L Material: Ukuran wesi Ukuran: 37.5 * 23CM 43 * 23.5CM 70.5 * Pembungkusan 35CM: kothak hadiah utawa kotak coklat 1. Sisih lancar apik banget kanggo nggawe roti lapis keju panggang uga endhog lan pancake 2. Sisih ribbed cocog kanggo panganan sing digoreng kayata steak, iwak, pitik lan hamburger.
  • Cast Iron Preseasoned Griddle

    Wesi Greddle Predonsi Cast

    jeneng produk cast wesi diameteripun rebatel ukuran diameter 43x23cm kanthi ukuran 1.5cm preseasoned kemasan kothak coklat utawa kothak kothak warna khusus fitur pemanasan panas sing apik Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagian saka sayuran, sisih, lan panganan cuci mulia Nyedhiyakake kekuwatan panas sing ora patiya dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngeterake wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet nggunakake ...