Cast Skillet Enamel Besi

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Enamel Skillet

    Cast Skillet Enamel Besi

    Nomer Item HF72A Round Casserole D: 15.5CM, 19.5CM, 25CM Fitur bahan wesi besi, lapisan lapisan enamel abang, kuning, biru, jambon, ireng, lapisan lapisan oranye 1.Caran lapisan lapisan enamel 1.Melengkung lan penyebaran panas 3.Prodhuksi wesi kanthi alon-alon lan merata 4.Perawatan kanggo fitur masak alon: Skillet pan-wesi 8-inci enameled kanggo baking, brising, panggang, lan liya-liyane; Panganan kanthi cuci tangan lan mesin cuci piring sing aman ora bakal reaksi kanthi gampang, PFOA- lan ...