Panci Goreng Wesi Enamel

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: JT101, JT102 Material: Ukuran Enamel: DIA: 25 * 5,26 * 5.5 Packing: Carton Material: iron cast karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: HF 87A Material: Ukuran Enamel: DIA: 23 * 23CM Packing: Carton Material: iron iron karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan daging ha ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: Material JT: Ukuran Enamel: DIA: 33.3 * 21.8 * 3.2 Packing: Carton Material: iron cast karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan daging ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: Material JT: Ukuran Enamel: DIA: 33.3 * 21.8 * 3.2 Packing: Carton Material: iron cast karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan daging ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail produk: HF70A , HF 71A Material: Ukuran Enamel: DIA: 6.5CM , DIA: 8 CM Packing: Carton Material: iron iron karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak lemak ngenteni ...
  • Cast Iron Fry Pan

    Cast Panci Goreng Wesi

    Item panci wesi enamel wajan Item No HF2727 Ukuran Dia.27cm Salutan Enamel lapisan MOQ 500Pcs 1. Lapisan enamel kanthi tugas 2. Distribusi panas lan penylametan panas 3.Prodhuksi wesi kanthi alon lan roto-roto 4.Perawatan kanggo masak alon-alon Fitur: 10.5 -jupuk Pan Skillet Frying Pan-iron enameled kanggo baking, brising, panggang, lan liya-liyane; Panganan cuci tangan lan mesin cuci piring sing aman ora bakal tumindak kanthi gampang, PFOA- lan permukaan masak enamel porselin PTFE sing apik banget kanggo searing, ...