Cast Iron Enamel Cookware

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: JT101, JT102 Material: Ukuran Enamel: DIA: 25 * 5,26 * 5.5 Packing: Carton Material: iron cast karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: HF 87A Material: Ukuran Enamel: DIA: 23 * 23CM Packing: Carton Material: iron iron karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan daging ha ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: Material JT: Ukuran Enamel: DIA: 33.3 * 21.8 * 3.2 Packing: Carton Material: iron cast karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan daging ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail Produk: Material JT: Ukuran Enamel: DIA: 33.3 * 21.8 * 3.2 Packing: Carton Material: iron cast karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak bisa siram lan daging ...
  • Cast Iron Enamel Fry Pan

    Panci Goreng Wesi Enamel

    Detail produk: HF70A , HF 71A Material: Ukuran Enamel: DIA: 6.5CM , DIA: 8 CM Packing: Carton Material: iron iron karo enamel ing njero. Wesi cast nyerep panas kanthi becik lan cocog banget kanggo saring. Pelapisan lapisan enamel njamin efek sing ora kelet. Cocog kanggo alat masak induksi: wajan Panggangan bisa digunakake kanggo kabeh jinis piranti masak, kalebu induksi. Tahan panas: bisa digunakake ing oven lan panggangan tanpa masalah. Alur ing ngisor panci njamin lemak lemak ngenteni ...
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JT B29, JT B34: Ukuran: Ukuran Besi Enamel: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3 Packing: kothak 1.Luwih apik karo enamel apik kanggo masak lan sajian. 2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JT B29, JT B34: Bahan: Ukuran Besi Enamel: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3 Pembungkusan: kothak 1.Selancar karo lapisan enamel sing apik kanggo masak lan sajian. 2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JT B29, JTB34: Ukuran: Ukuran Besi Enamel: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3 Pembungkusan: kothak 1.Selancar karo lapisan enamel sing apik kanggo masak lan sajian. 2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2