Cast Iron Enamel Casserole

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
    2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
    3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
    4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JT B29, JT B34: Ukuran: Ukuran Besi Enamel: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3 Packing: kothak 1.Luwih apik karo enamel apik kanggo masak lan sajian. 2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JT B29, JT B34: Bahan: Ukuran Besi Enamel: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3 Pembungkusan: kothak 1.Selancar karo lapisan enamel sing apik kanggo masak lan sajian. 2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JT B29, JTB34: Ukuran: Ukuran Besi Enamel: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3 Pembungkusan: kothak 1.Selancar karo lapisan enamel sing apik kanggo masak lan sajian. 2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
  • Cast Iron Enamel Casserole

    Cast Iron Enamel Casserole

    Detail Produk: JTA22, JTA 24 Material: Ukuran Besi Enamel: 21,5 * 9 , 24.5 * 12 Paket: kothak 1.Luwih apik karo lapisan enamel sing apik kanggo masak lan sajian. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte. 2.Sure-genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas. 3.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh. 4. Desain tutup tungku menehi pambuwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 
  • Cast Iron Cookware

    Cast Cook Cookware

    Nomer Item KAR26 Round Casserole D: 21.5cm 24cm 26cm 28cm Oval Casserole 28x21cm 30x23cm Fitur Pintu baja tahan karat lan genggaman kanggo warna kontrol warna abang, kuning, biru, jambon, ireng, lapisan lapisan enamel 1.Matul lapisan enamel sing abot. Distribusi lan penylametan panas sing unggul 3.Air wesi digawe kanthi alon lan merata 4.Perpisahan kanggo masak alon-alon: Keluli stainless steel lan genggeman kanggo kontrol gedhe Lumahing kaca licin ora bakal menehi reaksi ...
  • Cast Iron Casserole

    Cast Iron Casserole

    Nomer Item KA3006 Putaran Kaserol D: 27CM / 30CM Tombol keluli tahan karat lan gulungan gelung kanggo warna kontras warna abang, kuning, biru, jambon, ireng, lapisan abu-abu oranye 1. 1. lapisan lapisan enamel sing abot 2. Distribusi panas lan penylametan panas. .Prodhuksi wesi kanthi alon-alon lan merata 4.Perpisahan kanggo fitur masak alon: Tombol baja tahan karat lan genggeman kanggo kontrol gedhe Lumahing kaca sing licin ora bakal menehi reaksi kanggo bahan wesi Gresir kelas profesional bakal nahan panas lan ...