Cast Iron Enamel Casserole

Keterangan Singkat:

1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.
4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.


Detail Produk

Tag Product

Bahan: Cast Enamel Iron

1. Entheng kanthi enamel apik kanggo pas lan masak. Tahan tahan, tahan kukus, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.

2. Ngasilake genggaman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.

3. Dasar luwih tebal nggawe distribusi panas.

4. Desain tutup sing berisi luwih gampang nyemburake internal kanggo panganan sing lembab enak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita