Cast Iron Enamel Casserole

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk: JT B29, JTB34:
Bahan: Cast Enamel Iron
Ukuran: 30 * 23 * 11,33.5 * 25.5 * 13.3
Kemasan: kothak

1.Luwih apik kanthi lapisan lapisan untu sing apik kanggo masak lan sajian.
2.Scratch-tahan, stain-tahan, ora beracun, lapisan interior enamel ireng matte.
3. Ngalahake genggeman, sudhut amba nganggo gandhengane kanggo kepenak lan stabilitas.
4.Thicker dhasar nggawe distribusi panas maneh.
5. Desain tutup tungku bisa nggawe buwang internal kanggo panganan sing lembab enak. 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita