Cast Iron Oven

Kabeh Kategori Produk
  • Cast Iron Dutch Oven

    Cast Iron Oven

    Detail Produk: HF 501NG, HF502NG, Bahan HF503NG: Ukuran Wesi Proses Besi Wesi: DIA: DIA: 13CM H: 9 CM 1QT DIA: 20.5CM H: 7CM 1.5QT DIA: 20.5CM H: 9.5CM 2QT Packing: Carton 1.Self Tutup domed tutup njaga kelembapan 2.Loop nangani bantuan kanggo nggawa 3.Pre-seasoned karo formula minyak sayur-sayuran lan siyap dienggo kanthi langsung 4. Konstruksi wesi besi sing dipasang kanthi alon-alon lan merata 5.Tanpa oven nganggo tutup wesi sing becik kanggo alon -Pangan panganan
  • Cast Iron Dutch Oven

    Cast Iron Oven

    jeneng produk cast iron dutch oven diameteripun 20,5cm / 24.5cm / 31cm / 37cm / 43cm lapisan preseasoned packing box coklat utawa logo box box fitur khusus pemanasan penylametan panas Cocog kanggo kabeh kompor sing cocog kanggo masak lan ngladeni bagean saka sayuran, sisih, lan panganan cuci mulut Nyedhiyakake kekuwatan panas sing ora pati jelas lan malah dadi panas; segel tutup ing roso nalika ngatur supaya gampang ngeterake wesi pemeran sing wis diijinake FDA ngidini cepet nggunakake Bisa digunakake ...