Cast Cook Cookware

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Nomer Item KAR26
Round Casserole D: 21.5cm 24cm 26cm 28cm
Oval Casserole 28x21cm 30x23cm
Fitur Tombol baja lan stainless steel nangani kanggo kontrol gedhe
warna abang, kuning, biru, jambon, ireng, oranye
kanggo nutupi lapisan lapisan enamel

1.Melapis lapisan lapisan

2. Distribusi panas lan penylametan panas

3.Sesi wesi digawe kanthi alon lan merata

4.Perawatan kanggo masak alon

Fitur:

Tombol baja lan stainless steel nangani kanggo kontrol gedhe

Lumahing kaca sing ora lancar ora bakal menehi reaksi kanggo bahan

Wesi tuang profesional profesional ngencengi panas lan nyebar kanthi rata kanggo masak sing sampurna.

Aman kanggo masak, panggang, goreng, tumis, panci, braise, prep lan panggang ing gas, induksi, keramik lan kompor kompor / kompor listrik.

Sampurna kanggo masak alon ing Oven (nggunakake aman nganti 450 ° F)

Werna pasir cahya Enamel kanthi gampang kanggo ngawasi panganan nalika masak, minimalake kelet lan kobong.

Tugas awet, berkualitas tinggi - pawon sing sampurna kanggo tukang masak omah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita