Shijiazhuang Kingway Imp. & Exp. Co, Ltddiadegaké ing 2 0 0 8 lan dumunung ing kutha shijiazhuang, provinsi hebei, China, transportasi kasebut trep lan lingkungane apik banget. Pabrik koperasi kita nyakup area 33,000 meter persegi lan nduwe 82 karyawan. Ana papat baris produksi kaya casting casting, preseasoning, enamelling. Perusahaan kita duwe pengalaman ing industri masak lan khusus kanggo piranti masak wesi lan watu produk sajrone 12 taun. Produk utama kalebu casserole wesi casting wesi, kawali wesi utawa panci goreng, wesi presijes wesi, tuang oven wesi dot, mortar lan pestle, papan pemotong watu, lan sapiturute .. Produk kita entuk sertifikat kaya LFGB lan FDA. Kita duwe desainer profesional sing bisa nyukupi kabutuhan produk kanggo macem-macem produk. Kita duwe personel perdagangan manca sing bisa komunikasi karo pelanggan lan bisa nyuda biaya komunikasi. Kejabi, kita ngupayakake ngupayakake produk anyar kanggo nyukupi syarat sing beda.

rht

Perusahaan kita uga wis entuk sertifikat sistem manajemen kualitas kaya ISO9001 kanggo ngontrol kualitas produk lan sertifikat sistem manajemen lingkungan produk kaya ISO14001. Nganggo prinsip bisnis entuk bathi, kita nduwe reputasi sing apik ing antarane para pelanggan amarga layanan sing sampurna, produk kualitas lan harga sing kompetitif. Kanthi sambutan kanthi nyenengake para pelanggan saka ing omah lan ing luar negeri kanggo kolaborasi karo kita supaya bisa sukses.

xcv
be
xc